Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


 

FÄRGER SOM KÄLLA TILL KREATIVITET
Kreativ frihet är extremt viktigt för arkitekter som vill få ut 100% av sitt kreativa skapande i projekt. Designkoncept är noggrant skräddarsydda efter kundens önskemål, från materialval och stil till företagsidentitet. Armaturerna måste därför passa in i det arkitektoniska ramverket, även när det gäller färgval.

MAXIMAL FRIHET MED FÄRGPALETT
Svart, vit och grå/aluminium dominerar som standardfärger. Diskreta och tidlösa färger som passar i alla typer av arkitektur. Standardfärgerna är neutrala och ger därför en långsiktig belysningslösning.

INDIVIDUELLA FÄRGER
Unika färgsynergier mellan belysningslösning och arkitektur kan fås hos Molto Luce. Alla RAL-koder kan skapas på specialförfrågan. Med individuella färger ges total frihet för färgval och maximal kreativitet. Det finns även stor flexibilitet med valfria RAL-färger på flera utav våra Cardi-produkter. 

CREATIVE COLOURS
De kreativa kulörerna går i linje med trenden för färgade accenter inom arkitektur. Baserat på den prognos som årligen publiceras av det internationella trendinstitutet WGSN (Worth Global Style Network) är färgpaletten en utvald rekommendation. Alla kreativa kulörer kan tillämpas på utvalda produktfamiljer i Molto Luce-sortimentet, bland annat Log 50, Ride och Trigga och kan på dessa levereras från en kvantitet på 1. Kontakta oss för mer information.

 

 

Trigga spotlight berrublue

Trigga spotlight gold

Trigga spotlight Highlandgreen

Trigga spotlight merlot