DIALux

 

DIALux är ett professionellt belysningsberäkningsprogram som idag används vid belysningsplanering. Både inomhus och utomhusanläggningar kan projekteras i programmet för att se om mängden armaturer ger önskad mängd ljus enligt de rekommendationer som finns.

DIALux är att öppet program som kan laddas ner gratis på www.dial.de eller klicka här.

Elektroskandia är sedan 2003 medlem i DIALux och alla våra Cardi-armaturer finns givetvis med. Elektroskandias armaturdatabas för DIALux är designad för att vara så enkel och snabb som möjlig, här är det enkelt att välja och jämföra olika typer av belysningsarmaturer.

DIALux utvecklas hela tiden och kan göra mycket avancerade ljusberäkningar, det är viktigt att som användare hela tiden se till att man använder den senaste versionen. 

Ladda ned vår DIALux-plugg här. Denna innehåller förutom ljusdatafilerna på hemsidan även ljusfiler med samtliga tillbehör t ex dekorplåtar till Plato, olika reflektorer till Luni.

Visste du att vi ger dig möjlighet att projektera stolpar, sensorer, hänvisningsskyltar och dimmers i ljuspluggen? Du kan exempelvis se detekteringsytan på alla våra sensorer.

Nyheter i vår plugin

Välj enkelt olika reflektorer till Luni, direkt i ljuspluggen.

Alla spotlights från vårt eget varumärke Cardi finns här

Projektering av stolpar från våra leverantörer

Se detekteringsområdet på sensorerna