Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Om projektet

Stadium och Cardi belysning har ett fint samarbete sedan flera år tillbaka. Tillsammans har man tagit fram ett belysningskoncept som följs i butikerna och som vid behov uppdateras.

Butikskoncept

I Stadiums koncept arbetar vi med en mix av linjära armaturer installerade i skenor och runda armaturen Cylli lackade i specialfärg till just Stadium till allmänljuset. Dessa kompletteras med kontraster ifrån infällda, riktbara Delta, samt spotlighten Ranger med djup reflektor och god avbländning.

Rätt ljus i provrum

Förutom mycket ljus ovanifrån med runda utanpåliggande armaturer (Cylli) i provrummen så används 2st tubformade armaturer (Pipe) på varsin sida om speglarna för att säkerställa mycket ljus rakt framifrån, men som inte bländar den som provar. 

Rulltrappor

Över rulltrapporna sitter Cylli som ger ett behagligt ljus när man tar sig ner till butikens nedre plan.