Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Till Set-Up levererade Cardi all belysning, både den dekorativa och den allmänna. Ett projekt som, fick ett otroligt fint resultat.

 

Log out

Valet av armaturerna föll på ett flertal olika produkter, dels för att uppnå bästa möjliga resultat men även en trivsam arbetsmiljö. Linjära pendlar tillsammans med spotlights och mer dekorativa pendlar levererades, men med ett fokus på den allmänna belysningen.

 

Linjeformade armaturer

Till Set-Up:s kontorshav sattes linjeformade armaturer in. De aluminiumfärgade LOG OUT går över hela arbetsytan samt i linje med fönster partierna, detta skapade en design där armaturerna verkligen smälte in i dess miljö. De svarta skenorna samt spotligthsen fick istället stå för mer kontrast.

Fler bilder från projektet