Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


På hjärtliga NeoNeo serveras moderna japansk-koreanska fusionrätter och innovativa cocktails i knivskarp interiör. Foto: Daniel Bernstål

Om projektet

Nudlar med whiskey sour, sushi med neon – Tokyo möter Gävle för snabblunch, middag eller fest. På hjärtliga NeoNeo serveras moderna japansk-koreanska fusionrätter och innovativa cocktails i knivskarp interiör. Träribbor, rispapper och japanska norendraperier blandas med färgat glas, rostfritt stål och en riktigt lång kinaröd bardisk. NeoNeo vann 1:a pris som ”Årets restaurang” på Handelsgalan i Gävle.

Belysning

Cardi projekterade och levererade allmänljus med svarta DALI-skenor med svarta spotlights med bikake-raster för extra avbländning.

Arkitekt inredning och design: Koncept
Foto: Daniel Bernstål