Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Motion från Cardi lyser upp ny stadsdel

Gröna Sörby i Kumla är en levande stadsdel där rekreation och friluftsliv är en del av vardagen. Bebyggelsen och grönområdena ska vara sammanbyggda och skapa en väv mellan stad och natur.

För att skapa en trygg och trivsam miljö för både bilister och gående valdes genomgående Motion från Cardi.
Totalt levererades cirka 200 st Motion i fyra olika varianter, beroende på vägtyp och stolphöjd. Det var Belysningsmontage i Kumla, som är specialiserade på vägbelysning, som fick uppdraget att utföra installationen. De upplevde Motion som en smidig armatur att jobba med, inget krångel och man får mycket värde för pengarna.

 

Bra service och support

Belysningsmontage har sedan man startade 2020 valt att samarbeta med Elektroskandia.

- Vi upplever en bra service, support och de har ett komplett utbud med all den materiel vi behöver i våra projekt. Vi får leveranser dagen efter att vi beställt, vilket är ett plus både för oss och våra kunder och ger oss den trygghet som behövs, säger Joakim Isaksson, ägare av Belysningsmontage i Kumla AB.

Tre optiker i två storlekar -gör det lätt att välja rätt 

Motion är en armaturfamilj i klassisk design som finns i två storlekar. Motion och Motion S (small), där det mindre armaturhuset som är framtaget för de som önskar en annan proportion, t ex vid lägre monteringshöjder.

Båda storlekarna finns med tre olika standardoptiker som gör det enkelt att välja rätt beroende på applikation:

Motion Area

- optik för att belysa en större yta som t ex parkeringar och gårdsplaner.

Motion GC

- optik för gångvägar och motionsspår, ger även ljus på sidorna av vägen för ökad trygghetskänsla.

Motion Street

- optik med en längsgående ljusbild, optimerad för vägbelysning.

Läs mer om Motion-serien här.