Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Om projektet

Copenhagen Economics är hyresgästerna i dessa nyrenoverade kontorslokaler i Kv. Midas i Gamla stan. Cardi har genom hela projektet haft ett gott samarbete med arkitekten, Ankar Arkitekter och ansvarig installatör, Edsvikens El

Produkterna som använts, är Flow system, som singelarmatur och som system, i det öppna kontorslandskapet och konferensrummen. Man valde armaturer med direkt/ indirekt ljusfördelning för optimal ljuskomfort.

Spotlighten Tiny användes för att belysa växtvägg och skapa kontraster i entrén.

Dessutom levererades Cardi-armaturen Cylli till printerrummet och ett av konferensrummen. Även varumärket Molto Luce finns representerat, i form av Dark night pendel och Touch down pendel

Spotlight Tiny

Belyser växtvägg och skapar kontraster i entrén.

Flow pendel & system

Flow system och singelarmatur har använts i det öppna kontorslandskapet och konferensrummen. Man valde armaturer med direkt/indirekt ljusfördelning för optimal ljuskomfort.
Flow system finns numera som lagervara och till större projekt kan man specialanpassa Flow med ex. styrningsalternativ, valfri RAL-färg m.m.

Dark night pendel

Dekorativ och unik pendelarmatur från Molto Luce fick belysa bänken bakom kontorsplatserna.