Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Ride ring system vid entré

När flera våningsplan i kvarteret Brädstapeln i centrala Stockholm, idag mer känt som Trygg Hansa huset skulle totalrenoveras och hyresgästanpassas fick Cardi Belysning uppdraget att leverera en del av belysningen. Det blev en bred produktmix från både egna varumärket Cardi och Molto Luce. Redan i hisshallen på markplan ser man Ride ring system installerat i en oval, vilken sedan återkommer på flera våningsplan i huset.

Flow system

På två plan där en och samma hyresgäst senare flyttade in, har man använt svarta Flow pendel systemarmatur för allt allmänljus och arbetsplatsbelysning

Mova spotlight som accentbelysning

För att skapa accenter på golv och väggar användes skenbundna och infällda svarta Mova spotlight.

Dark Knight i pentry

På båda planens pentrydel finns infällda Dark Night med svart högblank reflektor som är känd för sin goda avbländning. Hela belysningslösningen skulle kunna ljusregleras, så skenor och samtliga armaturer levererades med DALI.