Armaturer med Philips EasyAir

EasyAir är ett trådlöst styrsystem via Bluetooth med en sensor/mottagare integrerad i varje armatur, vilket ger en mycket flexibel anläggning som via sensorn reagerar på bl.a. dagsljus och närvaro. Sensorerna sänder respektive tar emot data från övriga armaturer i rummet via ZigBee signal och anpassar sig i grupp eller individuellt beroende på hur man programmerat EasyAir sensorn. Det går även att lägga till externa sensorer att använda till andra Dali-armaturer där det saknas plats att integrera så som t.ex downlight, spotlight eller annat dekorationsljus.
Sensorn fungerar som självständig enhet eller tillsammans med andra EasyAir BT armaturer och brytare i samma grupp. Högsta rekommenderade installationshöjd, för bästa täckningsområde, är 3 m.

Systemet kan även kompletteras med trådlösa väggströmbrytare med möjlighet att programmera av/på, ljusreglering och olika scener. Brytaren behöver ingen extern strömkälla då den rörelseenergi som alstras när man trycker på knappen räcker för att skicka en signal.

EasyAir programmeras via en app där man kan ändra parametrar för önskade ljusnivåer, känslighet, detekteringsområde, efterlystider och om belysningen ska påverkas av infallande dagsljus Det går också att få avläsning av systemet med strömförbrukningar och brinntider i appen.

Då EasyAir är ett trådlöst styrsystem är det en utmärkt lösning vid renoveringar och ombyggnation, utan att behöva röra befintlig kabeldragning får man ett modernt och energieffektivt belysningssystem. Tack vare att sensorer och styrenheter är integrerade i armaturen eller kan monteras i direkt anslutning blir det enkelt att installera och spar tid.

  • Trådlös kommunikation
  • Maximal energibesparing
  • Användarvänlig
  • Uppdateringsbar
  • Manuell- eller automatisk styrning
  • Utbyggbar
  • Övervakning

EasyAir är lämplig i många olika applikationer så som öppna kontorslandskap, enskilda kontor, klassrum, toaletter

Ladda ned appen ” Philips field app MC” funkar med iOS och Android mobiltelefoner.

Nyheter

Armaturer med Philips EasyAir

Visar 0 av 0

Inga produkter matchar dina sökkriterier