Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Cardi fick uppdraget av Office Management med Huawei Sweden som uppdragsgivare att belysa Huaweis's första studio i Europa.

Syftet var att skapa en plats för event, produktlanseringar, seminarier, videoinspelningar och möten med journalister. Kravspecifikationen innehöll bland annat att inredningen skulle vara flexibel med en nordisk känsla. Belysningsprodukterna som valdes är från Molto Luce och Panzeri.

Ljusa linjer

Väggmonterade Ride infälld och utanpåliggande skapade ljusa linjer med syfte att lyfta den ljusa träväggen. Cardi ljusdesign hjälpte till att hitta rätt version av Ride med platt resp. kubiskt bländskydd för att uppnå önskad effekt.

 

Ringar

Brooklyn Round från Panzeri utgör de lysande ringarna i taket.

 

Minimalistisk pendel

To Be pendel i vitt utförande förstärker den nordiska inredningskänslan med omgivande naturliga material med sin minimalistiska stil. Ljuset faller med armaturen men armaturen i sig är mycket diskret.

Inredningsdesigner: Julia Vrager, Office Management.
Ljusdesigner: Office Management & Cardi
Säljare: Malin Laser (Cardi)