Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Snabb installation med förmonterad kabel och snabbkoppling

Stressat tidsschema för installationen? En lösning är att beställa belysningsarmaturerna projektpackade med förmonterad kabel och snabbkoppling!

KB Media är en grafisk och digital produktionsbyrå i Halmstad som är i full färd med att bygga nya produktions- och kontorslokaler. Den nya fastigheten består av en yta om totalt 1000 kvm fördelat på två våningar. Elinstallationen i huset utförs av Bårdéns El.


Tidspressat projekt

Projektet startade under senhösten för Bårdéns El och i mars ska det vara klart. Då det är tidspressat ville man finna lösningar för att kunna utföra installationerna så effektivt som möjligt. De kontaktade därför Elektroskandia och tillsammans gick man igenom förutsättningarna.

- Vi kom fram till att vi skulle leverera alla armaturer projektpackade, med monterad kabel och snabbkoppling. Det skulle minimera installationstiden en hel del, säger Richard Swerre, utesäljare Elektroskandia.

Enkelt för montörerna

Elektroskandia har levererat drygt 130 belysningsarmaturer, bland annat LED-plattan Plato Prisma, downlight DL150 samt pendelarmaturen Parentes, till projektet. Armaturerna levereras färdiga med don, tvåmeters kabel och EnstoNet snabbkoppling.

Armaturerna levererades färdiga med 2m kabel och EnstoNet snabbkoppling.

- Det här har sparat mycket tid för oss samtidigt som det gett oss bättre flyt i installationsarbetet. Dessutom är det smidigt med snabbkoppling, då det är enkelt att ändra armaturernas placering om kunden i framtiden vill göra någon förändring. Vi är nu i slutfasen av projektet, det har fungerat mycket bra med leveranserna från Elektroskandia och tack vare förmonteringen på armaturerna har vi kunnat effektivisera installationen, avslutar Peter Edenlind, Bårdens El.

Kundanpassad konfiguration

Tid är idag en bristvara vid installationer och det gäller att arbeta så effektivt som möjligt, så att montörerna kan koncentrera sig på installationsarbete istället för att behöva tänka på förarbete och hantering av extra material och emballage. Elektroskandia har smarta och kostnadseffektiva logistiklösningar, som gör att du som kund kan frigöra resurser, uppnå maximal flexibilitet, kostnadseffektivitet och ger dig ett ökat fokus på din kärnverksamhet. En sådan tjänst är förmontering av kabel och snabbkoppling på armaturer.

Armaturer i projektet