produkter ikon Created with Sketch. Produkter
NYHETER
Tjänster
Referensprojekt
Om Cardi
Om Cardi

 

OM CARDI

Bolaget Cardi fusionerades den 1 april 2021 in i Elektroskandia Sverige och bildar nu tillsammans med Cebe Belysning en ny belysningsorganisation, Cardi Belysning. Cardi blir även namnet på Elektroskandias nya varumärke för egna belysningsarmaturer och kommer att ersätta Cebe som varumärke.

I snart 100 år har Elektroskandia varit verksamma med egna belysningsarmaturer inom professionell belysning. Sammanslagningen innebär att man kommer att kunna erbjuda ett bredare och mer komplett sortiment och vara en tongivande aktör på den svenska belysningsmarknaden under lång tid framöver.

Varumärket Cardi kommer att erbjuda ett mycket stort sortiment av funktionella och designade armaturer för alla sorters miljöer interiört såväl som exteriört. Vår produktportfölj innehåller dessutom högkvalitativa produkter från varumärken som Molto Luce, Loum by Molto Luce, Panzeri, Lival & Nordic Aluminium.

Vi kommer genom vår rikstäckande säljorganisation med belysningsspecialister och ljusdesigners ha en mycket hög närvaro på marknaden. Vårt showroom på Valhallavägen i Stockholm kommer att fungera som organisationens säljkontor. Detta tillsammans med Elektroskandias 49 butiker runt om i landet och logistikcentret i Örebro gör att vi kan erbjuda en hög närvaro och tillgänglighet för både support och produkter.

Just nu är arbetet i full gång att ta fram en ny hemsida som kommer att erbjuda det kompletta sortimentet från Cardi Belysning.
I väntan på den nya hemsidan hittar ni fortsatt produkterna här på cardi.se och cebebelysning.se.

Cardi har ett exklusivitetsavtal för Sverige med Molto Luce från Österrike. Molto Luce är en innovativ armaturtillverkare där den stora drivkraften är passionen för ljus och känslan för varje detalj. Ett nära samarbete med internationellt erkända designers har gjort att Molto Luce har kunnat skapa ett fantastiskt sortiment av både dekorativ och funktionell belysning av högsta kvalitet. Vi har utökat vårt dekorativa sortiment med LOUM illuminated by Molto Luce.

Cardi är även huvudleverantör för Lival i Sverige. Lival är ett finskt familjeföretag som i första hand tillverkar och utvecklar armaturer för detaljhandeln men även för hem och offentlig miljö. Lival är en ledande tillverkare av butiksbelysning i Europa.

Panzeri är ett privat familjeägt företag med över 70 år inom belysningsbranschen. Cardi är exklusiv leverantör av Panzeri på den svenska belysningsmarknaden. De är kanske mest kända för sina dekorativa pendlade ringar – signerade Enzo Panzeri som kan synas i många offentliga miljöer ute i Europa. Deras värdegrund bygger på kvalitet, tradition och innovation.