Armaturer med Hytronik 5.0

Armaturer med Bluetooth funktion (BT), Hytronik 5.0 kan styra varandra trådlöst i olika scenario och skapa Mesh-nätverk eller användas som en master armatur till andra armaturer med Dali.

Sensorn ger 30mA och kan via Dali-buss styra andra Dali armaturer. Sensorn styr armaturen eller de armaturer som är ihopkopplade och programmeras via bluetooth med en App. I Appen finns olika funktioner beroende på hur man vill att armaturerna ska vara aktiva och vilket område sensorn ska detektera.
Sensorn klarar att detektera upp till 3 m montagehöjd och området ställs in i Appen.

Adress till app: https://apps.apple.com/se/app/koolmesh/id1483721878

Tack vare programmering via en App kan armaturerna utrustade med MW-sensor och Koolmesh BT ställas in individuellt eller i grupp. Programmeringen sker via tydliga kontroller som justeras steglöst hur mycket ljus som önskas, om armaturen ska dimra ner och aldrig släcka eller släckas helt efter detektering.

Sensorn har även en ljussensor som känner av mängden ljus och låter armaturen vara släckt om det är tillräckligt ljust om man önskar det, alla valmöjligheter finns lätt åtkomliga i Appen. MW-microwave-sensor har fördelen att den reagerar på all typ av rörelse även igenom material vilket säkerställer att den tänder om någon är i närheten eller på väg in i utrymmet armaturen är monterad i. Mikrovågsensor rekommenderas inte att monters i utrymmen där material är i rörelse så som t.ex fläktrum, maskinrum eller tvättstuga.

Bluetooth 5.0

  • Trådlös kommunikation
  • Ställbar, individuellt eller i grupp
  • Steglös inställning av ljusnivå
  • Offline programmering
  • Uppdateringsbar

Nyheter

Armaturer med Hytronik 5.0

Visar 0 av 0

Inga produkter matchar dina sökkriterier